Chypre Fruitig Parfum Dames FM 362

FM 362 parfum lijkt op Giorgio Armani Si 50 ml
PURE Royal 362 parfum voor dames. Het parfum is aromatisch en zacht kruidig, dat overweldigend en verleidelijk uitstraalt. De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige, fruitige en houtachtige tonen.
Deze betoverende geur is veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden gedurende het hele jaar. De fruitige en bloemige tonen maken hem bijzonder verrukkelijk tijdens het lente- en zomerseizoen, omdat hij de levendige en zonnige sfeer aanvult. Bovendien maken de warme en uitnodigende basisnoten het tot een gezellige en overweldigende keuze tijdens de koudere maanden. Het is een luxe en verfijnde geur die vertrouwen en elegantie uitstraalt.
Het parfum kan een geweldige optie zijn voor vrouwen die houden van een zoete en bloemige geur met een warme en sensuele ondertoon. Of het nu overdag of 's avonds wordt gedragen, deze geur gaat naadloos over van een dagje uit naar een geur voor formele evenementen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 362? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Si. FM 362 parfum chypre met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 362 parfum
Topnoten: blad van zwarte bes.
Hartnoten: roos, fresia.
Basisnoten: patchoeli, vanille, ambroxan, Houtnoten.

Geurfamilie: chypre.
Type: bedwelmend, verleidelijk.
362 FM geïnspireerd door Si
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170362
Prijs: € 37.50    Si FM parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390362
Prijs: € 00.40    

362 FM dupe parfum goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem12:48

    De geur van vrouwelijkheid, zoetheid, misschien fruit. Ik had dit parfum gewoon nodig. Toen ik het probeerde, bestelde ik een paar weken later. Kwam toen het al warm was. Ik begrijp niet hoe het kan worden gebruikt in de hitte. Eén keer spuiten en iedereen in de buurt gaat dood. Daarom wacht ik op een koele herfst en winter, ik zal genieten van dit wonder.

    BeantwoordenVerwijderen